Smart home és smart társai

Smart Minutes

2017. március 26. 15:44 - patkosmarc

A hét okoseszköze

komment

Smart Home és társai

2017. március 26. 13:13 - patkosmarc

Második rész - Homekit társak

... Útja első napján gyorsan elfáradt, de szerencséjére, egy Okoskávéfőzővel találta szemben magát. Itt találkozott első társával. Elkezdtek dumálgatni, elmesélte Smart Home, hogy milyen felfedező úton van, annyira jót dumálgattak, hogy már le is spanoltak, kávéfőző felajánlotta neki, hogy Smarttal tart, de felhívtak még legjobb barátját: Okosizzót. Megérkezett ő is, bemutatkoztak egymásnak. Okoskávéfőző felajánlotta a többieknek, hogy főz nekik egy jó kávét. Kávé mellett Smart Home, annyira meggyőzte többieket is, hogy tartsanak velük egy hatalmas felfedező útra...

komment
Címkék: Történetek

Smart Home és társai

2017. március 24. 13:30 - patkosmarc

Első rész

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy házikó! Ez a házikó annyira okos volt és gazdaságos, hogy az emberek csak úgy hivták, hogy Smart Home.

Hogy miért hívták így?

Egy olyan világban született, ahol az angol nyelv annyira elterjedt volt, hogy sok mindent angolosan neveztek. De miért Smart? Nos, ezt a házikót szó szerint irányítani lehetett, annyira okos volt, és mindemellett nagyon gazdaságos volt hosszútávon. Ezt a házikót okos telefonunk segítségével kedvünkre irányíthattuk és kedvünkre optimalizáltuk energiafogyasztását, mindemellett biztonságos volt és környezetbarát.

Egyre inkább úgy hangzik ez a történet, mint valami mese. Vagy mégse? Talán ez a jövő?

Mindenesetre Smart Home élte a kis életét és szupervagány volt, és okos volt és szerette a környezetét és óvta is, de egyedül érezte magát. Ezért egyszer csak úgy döntött, hogy „elindul” és keres magának társakat…

 

komment

Blogindító

2017. március 20. 02:27 - patkosmarc

Eljött ez az idő is, amikor elindul ez a blog. Ez tök jó, de „Mit olvashatok itt?”

Nos, ha megnézed a blogot, alapjáraton egy, ilyen „okoscuccos” témát látsz, és igen jól gondolod, hogy ezzel kapcsolatosan tudsz olvasni cikkeket. 

Érdekel a téma? Szeretnél történeteket olvasni ezzel kapcsolatosan? Meg akarsz tudni többet erről a világról? Akkor itt a helyed.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása