Smart home és smart társai

Somabar a robotpultos

2017. április 23. 21:53 - Burnee13

Mintha egy sci-fi film egyik képkockájáról vették volna le ezt a Kickstarteren crowdfund-olt robot csodát, a Szex és New Yorkon nevelkedett háziasszonyok álmát, Somabart.soma.png

A készülék sok változáson ment keresztül mielőtt elnyerte végső formáját ami most leginkább egy mini-hűtőhöz hasonlít, oldalán kisebb tartályokkal - úgynevezett "Somapodokkal" -  melyekbe a színes alkoholos folyadékokat tölthetjük.img_somabar.png

Használata egészen egyszerű, csak egy poharat kell raknunk a kitöltő rész alá, a Somabar alkalmazáson ki kell választanunk az általunk óhajtott koktélt és már indulhat is a buli.

Az alkalmazás több mint 300 koktél receptjét tartalmazza, ezeken kívül akár a saját receptjeinket is feltölthetjük, így nem kell aggódnunk a vendégeink különleges kívánságai miatt.

Képes tisztán tartani magát az automata öblítő rendszerével és az összes alkatrészét bártan berakhatjuk akár a mosogatógépbe is.

Somabar már a gyártás utolsó fázisaban van és minden bizonnyal 429$-ért fog a polcokra kerülni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://homekit.blog.hu/api/trackback/id/tr8512448943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása