Smart home és smart társai

Honeywell - evohome avagy az Okos Termosztát

2017. április 23. 12:14 - BzoltanD

A Honeywell - evohome termosztát egy olyan vezeték nélküli termosztát ami távolról irányitható. 

banner_1.jpg

Az evohome képes a lakásunkat zónákra osztani. Maximum 12 zóna beállitása lehetséges plusz egy melegviztároló egység. A zónákra osztás előnye, hogy a lakás különböző pontjain különböző hőmérsékletet lehet beállitani. Gondoljunk csak egy helységre ahol nagy az üveg felület. Nyáron a napsütéstől jóval melegebbet mérhetünk abban a helységben, mint egy esetleges másikban ahol nincs akkora üvegfelület. És ugyanigy télen is változhat a hömérséklet helységenként. Nem beszélve kisgyermekekről, vagy szimplán "fázósabb" személyekről.

Ezen felül az evohome-ot be programozhatjuk és különböző időzonákat hozhatunk létre, hogy egy 24 órás időszak alatt mikor hány fok legyen. Ezzel jelentősen csökkenthetjük a rezsi számlát, hiszen napközben amikor senkisem tartózkodik otthon, nem kell fűteni. Az evohome segitségével beállithatjuk, hogy mikorra fűtse fel a lakást igy azon sem kell aggodni hogy jég ferembe kell hazaérni.

Az evohome-ot irányithatjuk okos telefonunkról is, de a kijelzője is hordozható. Igy akár azt is bárhova magunkkal vihetjük legyen szó a konyháról, vagy az udvarról vagy akár a nappaliról. 

banner_3.jpg

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://homekit.blog.hu/api/trackback/id/tr2212447525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása